Εκπαιδευτές Βασικού Κύκλου Εκπαίδευσης - Μετεκπαιδεύσεων

Νανά Παπαδογεωργάκη

Δικηγόρος, Υποψήφια Διδάκτωρ Νομικής, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών
Η Διαμεσολάβηση χτίζει έναν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και απελευθερώνει τον διάλογο, σε αντίθεση με όλα όσα βιώνουν τα μέρη στις δικαστικές αίθουσες. Δεν είναι απλώς ένας μηχανισμός επίλυσης των διαφορών. Είναι μία αλλαγή νοοτροπίας, μία άλλη στάση ζωής, ένα ανώτερο επίπεδο πολιτισμού

Έλενα Κολτσάκη

Δικηγόρος, Διδάκτωρ Νομικής, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών
Η Διαμεσολάβηση είναι η τέχνη της συνεννόησης. Δίνει βήμα στο διάλογο. Ποιότητα στις καθημερινές σχέσεις. Μιλά σε όλους και με όλους. Καταργεί τα αδιέξοδα. Βρίσκει λύσεις και ευκαιρίες για τα μέρη. Ανοίγει δρόμους και προοπτικές για τους διαμεσολαβητές. Μαθαίνει στην κοινωνία να λύνει έξυπνα τις διαφορές της. Σας προσκαλώ να γίνετε μέρος αυτού του νέου διαφορετικού κόσμου.

Prof. Giuseppe De Palo

Ξένος Εκπαιδευτής
Ο Giuseppe de Palo είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ADR Center, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαμεσολάβησης της Ευρώπης. Ο Giuseppe De Palo είναι διαμεσολαβητής από το 1998, και έχει συμβάλει στην επίλυση με διαμεσολάβηση άνω των 750 εμπορικών διαφορών.

Leonardo D’Urso

Ξένος Εκπαιδευτής
Ο Leonardo είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής του ADR Center. Είναι ειδικός στις διαπραγματεύσεις, έχει δημιουργήσει ο ίδιος ανεπτυγμένα Συστήματα Διαχείρισης Συγκρούσεων (Conflict Management Systems -CMS) και έχει διαμεσολαβήσει σε μεγάλου αντικειμένου και σύνθετες εμπορικές διαφορές.

Constantin-Adi Gavrilă

Ξένος Εκπαιδευτής
Ο Adi, Senior Consultant του ADR Center και Επικεφαλής του Κέντρου Διαμεσολάβησης της Κραϊόβα (Ρουμανία), έχει δεκαπενταετή εμπειρία στον τομέα της επίλυσης διαφορών και παρέχει υπηρεσίες διαμεσολάβησης και εκπαίδευσης σε περισσότερες από 20 χώρες.

Rachele N. Gabellini

Ξένη Εκπαιδεύτρια
Η Rachele είναι δικηγόρος με εξειδίκευση στην επίλυση διαφορών σε αστικές, εμπορικές υποθέσεις και σε υποθέσεις στον εργασιακό χώρο. Από το 2009 είναι διαμεσολαβήτρια και εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών έχοντας την εμπειρία πέντε ετών ως επικεφαλής συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο Baker & McKenzie (γραφεία Ρώμης και Λονδίνου).

Greg Bond

Ξένος Εκπαιδευτής
O Greg εργάζεται ως διαμεσολαβητής, εκπαιδευτής διαμεσολαβητών αλλά και ως ουδέτερος τρίτος – συντονιστής συζητήσεων για την επίλυση διαφορών με διαμεσολάβηση στον εργασιακό χώρο καθώς και για την ανάπτυξη και βελτίωση δεξιοτήτων ομάδων εργασίας.

Christopher J P Miers

Ξένος Εκπαιδευτής
Ο Christopher είναι αναγνωρισμένος Διαιτητής, Διαμεσολαβητής και Adjudicator, μέλος του Panel of Arbitrators for the Chartered Institute of Arbitrators (CIArb), του Royal Institute of British Architects (RIBA), του RICS MENEA και πιστοποιημένος διαμεσολαβητής από το Centre for Effective Dispute Resolution (CEDR).

Bruce A. Edwards

Εκπαιδευτής - Έμπειρος Ακαδημαϊκός και Ειδικός της Διαμεσολάβησης και των Διαπραγματεύσεων
Bruce A. Edwards, Esq. is one of JAMS founding partners and most experienced attorney mediators. He has served as a mediator, arbitrator, and special master since 1986.

Timothy Hedeen

Εκπαιδευτής - Έμπειρος Ακαδημαϊκός και Ειδικός της Διαμεσολάβησης και των Διαπραγματεύσεων
Dr. Hedeen provides mediation services through court and private programs, delivers trainings in the areas of conflict resolution and communication, facilitates group and public policy decision making and planning, and conducts research and evaluation on dispute resolution and justice policy.

Σελίδες