Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

72ος Κύκλος Βασικής Εκπαίδευσης, 7 Ιουνίου – Δηλώσεις Συμμετοχής

Το Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ανακοινώνει νέο Κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών συνολικής διάρκειας 80 ωρών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο νέο Ν. 4640/2019.  Το νέο πρόγραμμα κατάρτισης αντανακλά την μακρόχρονη εμπειρία στην εκπαίδευση διαμεσολαβητών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ενσωματώνει τα πιο διαδεδομένα και αποτελεσματικά μοντέλα βιωματικής και θεωρητικής εκπαίδευσης, έξυπνες τεχνικές διαμεσολάβησης, προσομοιώσεις καθώς και διασύνδεση με διαμεσολαβητές διεθνούς κύρους.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Η εκπαίδευση έχει σχεδιαστεί και παρέχεται από τις επικεφαλής εκπαιδεύτριες (lead trainers) Νανά Παπαδογεωργάκη και Έλενα Κολτσάκη, ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης (GMI), και τη συνεργάτιδα εκπαιδεύτρια Ελένη Χαραλαμπίδου, όλες με δικηγορική εμπειρία, διαπιστευμένες διαμεσολαβήτριες και εκπαιδεύτριες διαμεσολαβητών από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και ξένους φορείς, με μεγάλη διδακτική εμπειρία στην Ελλάδα και σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης στη διαμεσολάβηση περιλαμβάνει 4 Ενότητες:

1Προπαρασκευαστική: Μελέτη υλικού και εκπόνηση εργασίας εξ αποστάσεως, τις ώρες που επιλέγει ο εκπαιδευόμενοςΗμερομηνίες: 31 Μαΐου – 6 Ιουνίου 2021

2ΒασικήΗ βασική εκπαίδευση χωρίζεται σε δύο τμήματα:
α) 
Διαδικτυακή: διαδραστική σύγχρονη διδασκαλία: 7- 11 Ιουνίου 2021 (μεσημεριανές και απογευματινές ώρες)

β) Συμμετοχή δια φυσικής παρουσίαςσύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 4640/2019(Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες θα ανακοινωθούν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων)

3Ενισχυτική: Εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση στο χρόνο που επιλέγει ο εκπαιδευόμενος

4Εξεταστική

Περισσότερες πληροφορίες για την Ενισχυτική και την Εξεταστική Ενότητα δίδονται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Βασικής Ενότητας.

 

Για το Δ.Σ. του Α.Κ.Κ.Ε.Δ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»
Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος
Δικηγόρος
Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής
Γενικός Γραμματέας Δ.Σ.Α.
Πρόεδρος του Α.Κ.Κ.Ε.Δ. “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

Αφήστε Σχόλιο