Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

ΑΝΝΑ Λ. ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ

Ταμίας
Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Η Άννα Ζουρνατζή είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών (2002). Μέλος του ΔΣΑ και υποψήφια Σύμβουλος στις εκλογές ΔΣΑ το 2017. Ασκεί ενεργή δικηγορία δικαστηριακή και συμβουλευτική ιδίως σε θέματα δημοσίου, αστικού και πτωχευτικού δικαίου. Συνεργάζεται με ΟΤΑ και ΝΠΔΔ επί υποθέσεων δημοσιονομικού ελέγχου, νομιμότητας δαπανών και καταλογισμών. Είναι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπ. Δικαιοσύνης μετεκπαιδευόμενη στην οικογενειακή διαμεσολάβηση.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων για θέματα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και του Νομοθετικού Έργου (2008). Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας με την επωνυμία «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.» (2012-2015).

Εισηγήτρια στο 3ο Επιστημονικό Συνέδριο (2016) ΕΕΔ. Συνεργάστηκε με τα νομικά περιοδικά “Θεωρία & Πράξη Διοικητικού Δικαίου” και «ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ» εκδόσεων Νομικής Βιβλιοθήκη, επί θεμάτων νομολογίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αρθρογραφεί κατά καιρούς σε νομικά περιοδικά, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ). Μιλάει ιταλικά και αγγλικά.