Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διαδυκτυακά σεμινάρια για το ρόλο του Δικηγόρου – Νομικού Παραστάτη στη Διαμεσολαβηση.
Ιανούριος 2021

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με τον ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑ τον Ιανουάριο 2021 διοργάνωσε δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια για το ρόλο του δικηγόρου – νομικού παραστάτη στη διαμεσολάβηση, ένεκα και το κρίσιμων συμπερασμάτων που έχουν εξαχθεί από την εφαρμογή του Νόμου 4640/2019 στην πράξη. Συμμετείχαν ως εισηγήτριες οι: Νανά Παπαδογεωργάκη, Μαρία Φαροπούλου και η Ελένη Πλέσσα Διαπιστευμένες Διαμεσολαβήτριες ΥΔ- Εκπαιδεύτριες και ως συντονιστές οι: Μιχάλης Καλατζόπουλος Γενικός Γραμματέας ΔΣΑ, Πρόεδρος ΑΚΚΕΔ και η Άννα Ζουρνατζή Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια ΥΔ, Ταμίας ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

Σεμινάρια Νομικού Παραστάτη στη Διαμεσολάβηση – παρουσίαση του ν. 4640/2019.
Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2020

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών σε συνεργασία με τον «ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» τον Ιανουάριο – Φεβρουάριο 2020 πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία σειρά δωρεάν σεμιναρίων στα μέλη του ενόψει της εφαρμογής του Ν. 4640/2019 περί Διαμεσολάβησης σε αστικές και εμπορικές διαφορές.

Ειδικότερα παρουσιάστηκαν τα κυριότερα άρθρα του νόμου αναφορικά με τον ρόλο του νομικού παραστάτη, την διαδικασία της υποχρεωτικής αρχικής συνεδρίας (ΥΑΣ) στις οικογενειακές διαφορές και στις αστικές διαφορές της τακτικής διαδικασίας ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου άνω των 30.000 ευρώ και του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, την διαδικασία και των αρχών της διαμεσολάβησης, του ρόλου του διαμεσολαβητή.

Ακολουθεί ένας χρηστικός οδηγός των κυρίων ζητημάτων του Ν. 4640/2019:

ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΔΣΑ-2020-ΚΟΛΤΣΑΚΗ-ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΑΚΗ-ΦΑΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΧΑΤΖΗΛΕΩΝΙΔΑ-ΠΛΕΣΣΑ-ΜΑΤΣΟΥΚΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας!

Με εκτίμηση

Μιχάλης Καλαντζόπουλος.
Προέδρος ΑΚΚΕΔ, Γεν.Γραμματέας ΔΣΑ
Δικηγόρος, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής.
Άννα Ζουρνατζή
Ταμίας ΑΚΚΕΔ
Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια.