Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

ΑΝΝΑ Λ. ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ

Πρόεδρος
Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

Η Άννα Ζουρνατζή είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών (2002). Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από 1-1-2022. Ταμίας του Α.Κ.Κ.Ε.Δ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» κατά την χρονική περίοδο 5-2018 έως και 6-2022 όπου έκτοτε ορίστηκε Πρόεδρος στο φορέα. Διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Υ.Δ.Δ.Α.Δ. μετεκπαιδευόμενη στην οικογενειακή διαμεσολάβηση. Μέλος του καταλόγου διαπιστευμένων διαμεσολαβητών του Βιοτεχνικού Επαγγελματικού Επιμελητηρίου.

Διατηρεί δικηγορικό γραφείο με αντικείμενο ενασχόλησης: δημόσιο, αστικό και πτωχευτικό δίκαιο. Συνεργάζεται σε δικαστηριακό και σε συμβουλευτικό επίπεδο με ΟΤΑ και ΝΠΔΔ επί υποθέσεων δημοσιονομικού ελέγχου, νομιμότητας δαπανών και καταλογισμών.

Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων για θέματα του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και Νομοθετικού Έργου (2008) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας με την επωνυμία «ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.» (2012-2015).

Μετέχει σε ημερίδες και επιστημονικά συνέδρια ως εισηγήτρια με ειδικότερη αναφορά στο 9ο Επιστημονικό Συνέδριο (2022) της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΔΔ) με θέμα εισήγησης της: «Η διαμεσολάβηση στο Δημόσιο-Μία πρόκληση για το μέλλον». Συνεργάστηκε με τα νομικά περιοδικά “Θεωρία & Πράξη Διοικητικού Δικαίου” και «ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΣ», επί θεμάτων νομολογίας του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αρθρογραφεί κατά καιρούς σε νομικά περιοδικά, στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Δημοσιολόγων (ΕΕΔ). Μιλάει ιταλικά και αγγλικά.