Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Christopher J P Miers

Ξένος Εκπαιδευτής

Ο Christopher είναι αναγνωρισμένος Διαιτητής, Διαμεσολαβητής και Adjudicator, μέλος του Panel of Arbitrators for the Chartered Institute of Arbitrators (CIArb), του Royal Institute of British Architects (RIBA), του RICS MENEA και πιστοποιημένος διαμεσολαβητής από το Centre for Effective Dispute Resolution (CEDR).

Ο Christopher είναι αναγνωρισμένος Διαιτητής, Διαμεσολαβητής και Adjudicator, μέλος του Panel of Arbitrators for the Chartered Institute of Arbitrators (CIArb), του Royal Institute of British Architects (RIBA), του RICS MENEA και πιστοποιημένος διαμεσολαβητής από το Centre for Effective Dispute Resolution (CEDR). Είναι επίσης μέλος του Panel of Adjudicators του CIArb, RIBA, CEDR, RICS, του Construction Industry Council, του Chartered Institute of Building και του Contractors Legal Group in UK.

Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Probyn Miers», ο Chistopher είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς διαμεσολαβητές στην επίλυση κατασκευαστικών διαφορών, με γραφεία στο Λονδίνο και το Ντουμπάι και πλούσια δραστηριότητα στην Αφρική, την Ασία, την Καραϊβική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική.

Είναι Επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου στον τομέα της Διεθνούς Εμπορικής Διαμεσολάβησης καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης διαφορών ‘Comitê de Resolução de Disputas’ για τους Ολυμπιακούς και Παρα-ολυμπιακούς Αγώνες του Rio 2016, ενώ έχει διατελέσει Πρόεδρος (International Region) του Dispute Resolution Board Foundation (DRBF). Είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας για το αξίας €7 δις Πρόγραμμα Αποφυγής Διενέξεων για τον οργανισμό Transport for London και έχει οριστεί Διαιτητής στο αξίας €15 δις έργο ITER Fusion for Energy.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως Διαιτητής και Διαμεσολαβητής σε πάνω από 125 κατασκευαστικά έργα και έχει αναλάβει ως Διαμεσολαβητής, Διαιτητής και Ειδικός Τεχνικός Σύμβουλος πάνω από 350 υποθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και υποθέσεις του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC – International Chamber of Commerce). Ο Christopher δίνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο και συμμετέχει σε πολλά διεθνή συνέδρια για την εναλλακτική επίλυση των διαφορών.