Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Constantin-Adi Gavrilă

Ξένος Εκπαιδευτής

Ο Adi, Senior Consultant του ADR Center και Επικεφαλής του Κέντρου Διαμεσολάβησης της Κραϊόβα (Ρουμανία), έχει δεκαπενταετή εμπειρία στον τομέα της επίλυσης διαφορών και παρέχει υπηρεσίες διαμεσολάβησης και εκπαίδευσης σε περισσότερες από 20 χώρες. Είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής από ΙΜΙ (IMI Certified Mediator) και μέλος του JAMS panel.

Είναι επικεφαλής εκπαιδευτής του ADR Center από το 2009, είναι δε διαμεσολαβητής και εκπαιδευτής διαμεσολαβητών από το 2003 με μεγάλη εμπειρία στο Κέντρο Διαμεσολάβησης της Κραϊόβα ως επικεφαλής εκπαιδευτής και αξιολογητής (lead trainer and assessor). Από το 2015 προεδρεύει στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Προτύπων του Διεθνούς Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης (Co-chair, Independent Standards Commission, International Mediation Institute), στην οποία συμμετέχει ως μέλος από το 2008.

Το έτος 2009 τιμήθηκε με το Βραβείο Outstanding Leadership Award του Association for Conflict Resolution International Development Committee για την εξαιρετική συμβολή του στην επίλυση διεθνών συγκρούσεων.

Είναι διαμεσολαβητής με διεθνή εμπειρία και στο χώρο της εκπαίδευσης, υπήρξε δε ομιλητής σε συνέδρια της διαμεσολάβησης στη Ρουμανία, την Αυστρία, τη Σλοβακία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Κροατία, το Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ έχει εκπαιδεύσει εκατοντάδες δικηγόρους και δικαστές στη διαμεσολάβηση ανά τον κόσμο.