Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνεργασία ‘’ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’’ με τους Έλληνες Εκπαιδευτές Σπύρο Αντωνέλο, Ελένη Πλέσσα και Ειρήνη Ματσούκα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Διαμεσολαβητών ‘’RESOLVE” την Εκπαίδευση Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση.

Το ‘’ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’’ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τους εμπειρότερους και διεθνώς καταξιωμένους Έλληνες και ξένους Εκπαιδευτές στο αντικείμενο της Διαμεσολάβησης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διετή συνεργασία του στην Εκπαίδευση Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση με τους Έλληνες Εκπαιδευτές κ.κ. Σπύρο Αντωνέλο, Ελένη Πλέσσα και Ειρήνη Ματσούκα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Διαμεσολαβητών ‘’RESOLVE’’.

Η συνεργασία αυτή, που πραγματοποιείται κατόπιν σχετικού διεθνούς διαγωνισμού, παρουσιάζει τα εξής μοναδικά χαρακτηριστικά:

  1. Εντάσσει στα προγράμματα εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης που προσφέρει το ‘’ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’’ και  την Εκπαίδευση Δικηγόρων – Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση, την οποία υποστήριζε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ήδη από το 2011, όσο και το κέντρο από το 2013 και την παρείχαν υπό μορφή ενημερωτικού δίωρου εισαγωγικού σεμιναρίου οι προαναφερόμενοι εκπαιδευτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σεμινάρια αυτά παρακολούθησαν έως σήμερα άνω των 6.800 Δικηγόρων πανελλαδικά.
  2. Υποστηρίζει την Ελληνική Εκπαιδευτική πρωτόλεια δημιουργία, δεδομένου ότι το πρόγραμμα εκπαίδευσης είναι Ελληνικό, προσαρμοσμένο στην ελληνική πρακτική της καθημερινής μάχιμης και συμβουλευτικής δικηγορίας και παράλληλα συμβαδίζει με τα σχετικά διεθνή πρότυπα.
  3. Πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου στην ελληνική γλώσσα και υποστηρίζεται με ελληνικό εκπαιδευτικό υλικό.
  4. Παρέχει πρόγραμμα και κατάλληλο για παρακολούθηση από επαγγελματίες, χωρίς διακοπή της εργασίας τους, αλλά και οικονομικά προσιτό για τους Έλληνες δικηγόρους, υπό τις συνθήκες στη σημερινής δυσμενής συγκυρίας.

Είναι ανοιχτό σε κάθε Έλληνα Δικηγόρο, ανεξαρτήτως Δικηγορικού Συλλόγου εγγραφής του, που επιθυμεί, μεταξύ άλλων, να γνωρίζει:

-Γιατί συμφέρει τον ίδιο και τους πελάτες-εντολείς του η Διαμεσολάβηση να γίνει το πρώτο βήμα στη διαχείριση διαφορών.

– Πώς θα συμβουλεύσει τον πελάτη του, φυσικό ή νομικό πρόσωπο στη διαδικασία.

– Πώς θα τον συνδράμει αποτελεσματικά πριν από, κατά της διάρκεια, και μετά το πέρας της διαδικασίας αυτής και

– Πώς θα χρεώσει τις υπηρεσίες του.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης ξεκινούν στις 6, 7 και 9 Οκτωβρίου και θα επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση, για την κάλυψη των αναγκών εκπαίδευσης και ενίσχυσης απέναντι στη νέα πραγματικότητα, με σύγχρονα αποτελεσματικά εργαλεία των συναδέλφων Δικηγόρων.

Στο ‘’ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ’’ παρέχονται περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας  210.33.033.10 ( Γραμματεία: εσωτερική γραμμή 2 ) και ιστοσελίδα www.akked.gr.

Για το Δ.Σ. του Α.Κ.Κ.Ε.Δ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος
Δικηγόρος, Σύμβουλος Δ.Σ.Α.

Αφήστε Σχόλιο