Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις – International Training “Master Class on Negotiations”

To Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ανακοινώνει Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις – “Μaster Class on Negotiations” που οδηγεί στην απόκτηση Αναγνωρισμένου Διεθνούς Τίτλου Εκπαίδευσης από το φορέα ADR Center – member of Jams International.

 

Η εκπαίδευση  θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 13 Δεκεμβρίου 20159:00 π.μ. έως 6:30 μ.μ. στα ελληνικά, ενώ για τη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής ημέρας, μαζί με τους Έλληνες εκπαιδευτές, θα υπάρχει επιπλέον παρουσία έμπειρου ξένου εκπαιδευτή, με ταυτόχρονη διερμηνεία.

 

Η εκπαίδευση παρέχεται από τον διεθνή φορέα ADR Center – Member of JAMS International στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας του ΑΚΚΕΔ «Προμηθέας» με τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών εκπαίδευσης και διαμεσολάβησης στην Ευρώπη και θα έχει επικεφαλής τις Ελληνίδες εκπαιδεύτριες (lead trainers) Έλενα Κολτσάκη και Νανά Παπαδογεωργάκη, ιδρυτικά μέλη του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης (GMI), δικηγόρους, διαπιστευμένες διαμεσολαβήτριες και εκπαιδεύτριες διαμεσολαβητών από το ΥΔΔΑΔ και ξένους φορείς, με μεγάλη διδακτική εμπειρία στην Ελλάδα και σε ακαδημαϊκά ιδρύματα και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το εξειδικευμένο αυτό πρόγραμμα Εκπαίδευσης παρέχεται για πρώτη φορά από Φορέα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών στην Ελλάδα και έχει συνολική διάρκεια 3 πλήρεις ημέρες (24 ώρες).  Πρόκειται για μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που βασίζεται στο πρόγραμμα που εκπονήθηκε από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Hamline των Ηνωμένων Πολιτειών με τον τίτλο “Rethinking Negotiation Teaching”, στο οποίο το ADR Center ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές μαζί με το JAMS Foundation και το Convenor Conflict Management και συνεργάστηκε με τους κορυφαίους παγκοσμίως ακαδημαϊκούς στο χώρο των διαπραγματεύσεων από τα Πανεπιστήμια Hamline University, Harvard University, Georgetown University, Ohio State University, Marquette University και University of Pennsylvania.

Στον κόσμο του εμπορίου θα ακούσετε πως “στις συμφωνίες δεν παίρνεις αυτό που δικαιούσαι αλλά αυτό που διαπραγματεύτηκες”. Κορυφαίοι διαπραγματευτές στον κόσμο θα σας βεβαιώσουν πως «η διαπραγμάτευση είναι μια τέχνη που μαθαίνεται». Μέσα από ένα πλήρες διεθνές πρόγραμμα με πλούσιο υλικό, εντυπωσιακές παρουσιάσεις, ζωντανές συνδέσεις με ξένους εκπαιδευτές και πολλές προσομοιώσεις θα γνωρίσετε τις καλύτερες τεχνικές διαπραγματεύσεων. Θα γίνετε ειδικός διαπραγματευτής, σύμβουλος διαπραγματεύσεων ή απλά θα μάθετε να χειρίζεστε με δεξιότητα και εξαιρετικές τεχνικές όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις.

 

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν το Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις – “Μaster Class on Negotiations” θα λάβουν Αναγνωρισμένο Διεθνή Τίτλο Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις από το διεθνή φορέα ADR Center.

 

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος Όροφος, Αθήνα).

Το ποσό των διδάκτρων ανέρχεται στα 690 €.

Το ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει ή να ματαιώσει την έναρξη του Προγράμματος σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η πραγματοποίησή του για οποιαδήποτε αιτία.

Η παρουσία των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος Εκπαίδευσης  στις Διαπραγματεύσεις “Μaster Class on Negotiations” είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση του. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του Προγράμματος Εκπαίδευσης για λόγο που αφορά τον συμμετέχοντα, τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Κάθε ενδιαφερόμενος/η να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις – “Μaster Class on Negotiations” πρέπει να:

 

1.Καταβάλει τα δίδακτρα (Σημειώνεται ότι εφόσον η καταβολή των διδάκτρων γίνει έως την 13η Νοεμβρίου 2015, παρέχεται μειωμένη τιμή στο ποσό των 650 ευρώ).

είτε εφάπαξ με πίστωση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί το ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμ. Λογ/σμού: 5011-061680-764

(ΙΒΑΝ: GR79 0172 0110 0050 1106 1680 764)

είτε τμηματικά, εξοφλώντας το συνολικό ποσό των διδάκτρων σε δύο ή περισσότερες (έως και δέκα) άτοκες μηνιαίες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας οποιουδήποτε πιστωτικού ιδρύματος.

 

Η καταβολή με τον προαναφερόμενο τρόπο πραγματοποιείται στα γραφεία του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ., αρμόδια υπάλληλος κ. Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 210-3303310, e-mail info@akked.gr)

 

και

 

2. Υποβάλει αίτηση-υπεύθυνη δήλωση [συνημμένο αρχείο], συνοδευόμενη – εάν είναι διαπιστευμένος διαμεσολαβητής –  από αντίγραφο τίτλου του/της Διαπιστευμένου Διαμεσολαβητή/Διαμεσολαβήτριας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,

είτε στα γραφεία του  ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., αρμόδια υπάλληλος κα Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 210-3303310, e-mail info@akked.gr), ταυτόχρονα με την προσκόμιση του παραστατικού καταβολής των διδάκτρων στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ,

είτε ηλεκτρονικά στην παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ». Στην περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης θα πρέπει με το ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα της υποβολής να αποσταλεί, σε μορφή συνημμένου αρχείου (“attached”), το παραστατικό καταβολής των διδάκτρων στον ανωτέρω τραπεζικό λογαριασμό.

 

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Αιτήσεις συμμετοχής στο Διεθνές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στις Διαπραγματεύσεις – “Μaster Class on Negotiations” θα γίνονται δεκτές υπό την προϋπόθεση ότι έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα με έναν από τους παραπάνω τρόπους.

 

Αιτήσεις που υποβάλλονται χωρίς να έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

 

Για το Δ.Σ. του Α.Κ.Κ.Ε.Δ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος
Δικηγόρος, Σύμβουλος Δ.Σ.Α.

Αφήστε Σχόλιο