Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Εξετάσεις Πιστοποίησης Υποψηφίων Διαμεσολαβητών

Σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ημερομηνία διεξαγωγής των γραπτών εξετάσεων σε πανελλήνια κλίμακα, ορίστηκε η 15η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Σάββατο και ώρες 11.00 πμ έως 02.00 μμ.

Τόποι διεξαγωγής των εξετάσεων ορίστηκαν, οι πόλεις της Αθήνας (εξεταστικό κέντρο –πιθανότατα- το Αμφιθέατρο Νομικής Σχολής Παν. Αθηνών) και της Θεσσαλονίκης (εξεταστικό κέντρο –πιθανότατα- το Αμφιθέατρο Νομικής Σχολής ΑΠΘ), με τον ακόλουθο καταμερισμό: (ι) για τους δικηγόρους, βάσει του Δικηγορικού Συλλόγου στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι οι υποψήφιοι και (ιι) για τους μη δικηγόρους, βάσει του τόπου κατοικίας ή επαγγελματικής έδρας τους. Οι υποψήφιοι, μέλη των Δικηγορικών Συλλόγων που υπάγονται στις περιφέρειες των Εφετείων Θεσσαλονίκης, Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Λάρισας, Ιωαννίνων και Κερκύρας θα εξεταστούν στην Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι θα εξεταστούν στην Αθήνα. Τα ανάλογα ισχύουν, με βάση την κατοικία τους στις ως άνω περιφέρειες, για τους υποψήφιους μη δικηγόρους.

Για τον ακριβή τόπο και τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων, καθώς και για τη διαδικασία και την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής, αλλά και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια, θα εκδοθεί, στις αμέσως επόμενες ημέρες, σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (www.ministryofjustice.gr).

Ο Διευθυντής Κατάρτισης

του «ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

 Δημήτρης Παπασπύρου

Αφήστε Σχόλιο