Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Μετεκπαίδευση στην Εργασιακή Διαμεσολάβηση (Διαδικτυακό – 20ωρο Πρόγραμμα 19, 20, 23 και 25 Ιανουρίου 2022)

Το Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ανακοινώνει τον 1ο Κύκλο Μετεκπαίδευσης Διαμεσολαβητών στην Εργασιακή Διαμεσολάβηση (Μετεκπαίδευση N. 4640/2019), διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ZOOM, διάρκειας 20ωρών το οποίο οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης και Εξειδίκευσης στην Εργασιακή Διαμεσολάβηση από το (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ».

 

Ο 1ος Κύκλος Εκπαίδευσης θα λάβει χώρα την Πέμπτη 19, την Παρασκευή 20, τη Δευτέρα 23 και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2022 από τις 15.30 έως τις 20.30 (σύνολο 20 ώρες), διαδικτυακά.

 

 

ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Το 20ωρο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Εργασιακή Διαμεσολάβηση του ΑΚΚΕΔ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ δημιουργήθηκε και παρέχεται από τις Ελένη Πλέσσα και Ειρήνη Ματσούκα, Δικηγόρους, Διαπιστευμένες Διαμεσολαβήτριες και Εκπαιδεύτριες Διαμεσολαβητών βάσει της 12ετούς εμπειρίας τους στο χώρο της Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και διεθνώς και της 20ετούς εμπειρίας τους στη Δικηγορία. Παράλληλα και οι δύο Εκπαιδεύτριες έχουν εκπαιδευτεί στη Διαμεσολάβηση στο Χώρο Εργασίας τόσο ως Διαμεσολαβήτριες όσο και ως Εκπαιδεύτριες Διαμεσολαβητών.

 

ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ είναι οι συμμετέχοντες

  • να εμβαθύνουν στο ν. 4640/2019,
  • στην επίλυση των διαφορών που προκύπτουν στον εργασιακό χώρο
  • και στις ιδιαιτερότητες που αυτές παρουσιάζουν σε σχέση και με τις πρόσφατες νομοθετικές εξελίξεις στο εργατικό δίκαιο.
  • Η Εκπαίδευση πραγματοποιείται και μέσω προσομοιώσεων και ποικίλων βιωματικών ασκήσεων
  • ώστε οι συμμετέχοντες/ουσες να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και την αναπτυχθούν περαιτέρω επαγγελματικά σε σχέση με το ρόλο τους ως Διαμεσολαβητών/τριων.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης απευθύνεται σε Διαπιστευμένους/ες Διαμεσολαβητές/τριες που επιθυμούν να ενισχύσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε σχέση με την Εργασιακή Διαμεσολάβηση και παράλληλα να καλύψουν την υποχρέωσή τους σε σχέση με τη διαρκή κατάρτιση και επιμόρφωση που απαιτείται από το νόμο (άρθρο 27Β Ν. 4640/2019)

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Έως 18/1/2023

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Το ποσό των διδάκτρων ανέρχεται στο ποσό των 370 ευρώ και με early bird έως την 17/1/2022, στο ποσό των 340 ευρώ.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε ενδιαφερόμενος/η προκειμένου να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Εργασιακή Διαμεσολάβηση (Ν. 4640/2019) πρέπει:

 

  1. να καταβάλει τα δίδακτρα

είτε με πίστωση στον τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί το (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Αριθμ. Λογ/σμού: 5011-061680-764 (ΙΒΑΝ: GR79 0172 0110 0050 1106 1680 764) είτε τμηματικά, εξοφλώντας το συνολικό ποσό των διδάκτρων σε δύο άτοκες μηνιαίες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας οποιουδήποτε πιστωτικού ιδρύματος. Η καταβολή με τον προαναφερόμενο τρόπο πραγματοποιείται στα γραφεία του (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 – 16:00, αρμόδια υπάλληλος κ. Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 210-3300182, e-mail info@akked.gr)

 

  1. υποβάλει αίτηση-υπεύθυνη δήλωση [συνημμένο αρχείο], συνοδευόμενη, εάν πρόκειται  από το αντίγραφο τίτλου του/της Διαπιστευμένου/ης Διαμεσολαβητή/τριας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,είτε στα γραφεία του  (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 – 15:00, αρμόδια υπάλληλος κα Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 210-3300182, e mail info@akked.gr), ταυτόχρονα με την προσκόμιση του παραστατικού καταβολής των διδάκτρων στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό του (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», είτε ηλεκτρονικά στην παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ». Στην περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης θα πρέπει με το ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα της υποβολής να αποσταλεί, σε μορφή συνημμένου αρχείου (“attached”), το παραστατικό καταβολής των διδάκτρων στον ανωτέρω τραπεζικό λογαριασμό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης στην Εργασιακή Διαμεσολάβηση Ν. 4640/2019) θα γίνονται δεκτές υπό την προϋπόθεση ότι έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα με έναν από τους παραπάνω τρόπους. Αιτήσεις που υποβάλλονται χωρίς να έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.) – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει ή να ματαιώσει την έναρξη του Προγράμματος σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η πραγματοποίησή του για οποιαδήποτε αιτία.

Η διαδικτυακή παρουσία των συμμετεχόντων με την κάμερά τους ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος Μετεκπαίδευσης στην Εργασιακή Διαμεσολάβηση (Μετεκπαίδευσης Ν. 4640/2019)  είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση του. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του Προγράμματος Εκπαίδευσης για λόγο που αφορά στον συμμετέχοντα, τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.

 

 

Για το Δ.Σ. του Α.Κ.Κ.Ε.Δ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

 

Η Πρόεδρος
Άννα Ζουρνατζή

Δικηγόρος
Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια

 

 

 

Αφήστε Σχόλιο