Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Σεμινάρια Διαμεσολάβησης στο ΔΣΑ

Τρίτη, 16.06.2015 – Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΣΑ

Σας ενημερώνουμε ότι τα επιτυχημένα δίωρα, αυτοτελή «Σεμινάρια Διαμεσολάβησης για Δικηγόρους» συνεχίζονται στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΔΣΑ από τις 20/06/2015 (Σάββατα, ώρες 11πμ-1μμ). Τα έχουν ήδη παρακολουθήσει άνω των 6.500 Δικηγόρων στο Σύλλογο μας και σε άλλες 17 πόλεις της χώρας.

Σκοπός τους είναι η ενημέρωση των Δικηγόρων-νομικών παραστατών στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης (ν. 3898/2010) για τη φύση και τα προτερήματα αυτής, τη διάρκεια και τα στάδια της, το ρόλο τους, αυτό του Διαμεσολαβητή και τη μεταξύ τους αποτελεσματική σύμπραξη, το νομοθετικό της πλαίσιο και πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία για την ένταξη της στην καθημερινή δικαστηριακή ή συμβουλευτική άσκηση της Δικηγορίας.

Τα Σεμινάρια πραγματοποιούνται αφιλοκερδώς από τον κύριο Σπύρο Αντωνέλο, Δικηγόρο Αθηνών, Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή, Διαπιστευμένο Εκπαιδευτή Διαμεσολαβητών του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» με τη συνδρομή προσκεκλημένων Ομιλητών.

Η συμμετοχή πραγματοποιείται άνευ οικονομικής επιβάρυνσης και δηλώσεις συμμετοχής (με το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό μητρώου σας και τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας σας) γίνονται δεκτές τηλεφωνικά στη Γραμματεία Προέδρου (τηλ. 210-3398270, -111), καθημερινά 10.00-12.00 ή μέσω e-mail στο proedros@dsa.gr.

Στις 20/06/2015 Συμπαρουσιαστής θα είναι ο Δικηγόρος Αθηνών, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής κ. Γιώργος Γεωργακάς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ

Αφήστε Σχόλιο