Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Εκδήλωση απονομής πιστοποιητικών επιτυχούς ολοκλήρωσης του προγράμματος βασικής εκπαιδευσής-κατάρτισης στη διαμεσολάβηση Α’, Β’ και Γ’ κύκλων εκπαίδευσης

Τετάρτη, 10.07.2013 – Ανακοινώσεις
Σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 η εκδήλωση απονομής των Πιστοποιητικών Επιτυχούς Ολοκλήρωσης του Προγράμματος Βασικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης στη Διαμεσολάβηση του «ΑΚΚΕΔ – Προμηθέας» στους επιτυχόντες των Α’, Β΄ και Γ’ Κύκλων Εκπαίδευσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απένειμαν τα Πιστοποιητικά ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Α. κ. Γιάννης Αδαμόπουλος, το μέλος Δ.Σ. του Β.Ε.Α. και μέλος Δ.Σ. του «ΑΚΚΕΔ – Προμηθέας» κ. Νίκος Βέργαδος, ο Διευθυντής του «ΑΚΚΕΔ – Προμηθέας», Αρεοπαγίτης επί τιμή, κ. Βασίλειος Ρήγας, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης του «ΑΚΚΕΔ – Προμηθέας» κ. Δημήτριος Ρήγας, η επικεφαλής της Eκπαιδευτικής Oμάδας διεθνούς φήμης Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών κα Amanda Bucklow, ο κ. Σπύρος Αντωνέλος, Διαπιστευμένος Εκπαιδευτής Διαμεσολαβητών και Συντονιστής Ενεργειών Εκπαίδευσης του «ΑΚΚΕΔ – Προμηθέας» και η κα Ελένη Πλέσσα, Διαπιστευμένη Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών και Αναπληρώτρια Συντονίστρια Εκπαίδευσης του «ΑΚΚΕΔ – Προμηθέας».

Ο κ. Βασίλειος Ρήγας, ανοίγοντας την εκδήλωση, συνεχάρη τους εκπαιδευθέντες και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες εξετάσεις Διαπίστευσης Διαμεσολαβητών της αρμόδιας Επιτροπής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που θα πραγματοποιηθούν στις 20.7.2013. Ο κ. Αδαμόπουλος αναφέρθηκε στο υψηλό επίπεδο του επιλεγέντος εκπαιδευτικού προγράμματος και στο σημαντικό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει άμεσα η Διαμεσολάβηση στην Ελλάδα ως προς την εξωδικαστική επίλυση διαφορών, ο κ. Βέργαδος τόνισε την επιτακτική ανάγκη να αξιοποιήσουν τα μέλη του Β.Ε.Α. τις υπηρεσίες που μπορούν να τους προσφέρουν οι μελλοντικοί Διαμεσολαβητές ενώ η κυρία Bucklow αναφέρθηκε στις πολλαπλές δυνατότητες ανάπτυξης της δραστηριότητας των εκπαιδευθέντων μετά τη Διαπίστευσή τους από την αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αφήστε Σχόλιο