Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Επιστημονική Εκδήλωση με Θέμα: «Αξιοποίηση της Διαμεσολάβησης υπέρ των Πολιτών, των Δικηγόρων και της Δικαιοσύνης»

Παρασκευή, 24.01.2014 – Ανακοινώσεις

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα ενημερώσει τα μέλη του για τους τρόπους αξιοποίησης της διαδικασίας της Διαμεσολάβησης (ν. 3898/2010) στις ιδιωτικές διαφορές των εντολέων τους, φυσικών και νομικών προσώπων.

Για το σκοπό αυτό, διοργανώνει την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 6:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας Επιστημονική Εκδήλωση με τίτλο “Αξιοποίηση της Διαμεσολάβησης υπέρ των Πολιτών, των Δικηγόρων και της Δικαιοσύνης”.

Θα αναπτυχθούν: 

1) Τα έμπρακτα στάδια υλοποίησης μίας διαδικασίας διαμεσολάβησης υπό το καθεστώς του ν.3898/2010 από το Δικηγόρο – Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή – Εκπαιδευτή Διαμεσολαβητών του Αθηναϊκού Κέντρου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών “Προμηθέας” κ. Σπύρο Αντωνέλο. 

2) Η προετοιμασία και αποτελεσματική συμβολή των δικηγόρων σε αυτή από τις Δικηγόρους Καλαμάτας, Εκπαιδευμένες στη Διαμεσολάβηση από το ανωτέρω Κέντρο, κ.κ. Ανθούλα Τσιαπραλή και Χρυσάνθη Καούνη.

Θα επακολουθήσει συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλας Κανελλόπουλος και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Κώστας Μαργέλης.

Θα διανεμηθούν Πιστοποιητικά Παρακολούθησης από το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας.

Αφήστε Σχόλιο