Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Νέος Κύκλος Εκπαίδευσης Νομικών Παραστατών – Δικηγόρων «Εκπροσωπώντας αποτελεσματικά τον πελάτη μας στη Διαμεσολάβηση»

Προγράμματα Εκπαίδευσης Νομικών Παραστατών – Δικηγόρων στη Διαμεσολάβηση «Εκπροσωπώντας αποτελεσματικά τον πελάτη μας στη Διαμεσολάβηση» από το “ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”, με τους Έμπειρους Έλληνες Διαμεσολαβητές Δικηγόρους και διεθνώς καταξιωμένους Εκπαιδευτές Σπύρο Αντωνέλο, Ελένη Πλέσσα και Ειρήνη Ματσούκα της Εταιρίας “RESOLVE”.

Σχετικά με τη Διαμεσολάβηση (ν. 3898/2010) έχουν καλλιεργηθεί πολλοί μύθοι. Εμείς σας διδάσκουμε την πραγματικότητα και τα άμεσα οικονομικά και χρονικά οφέλη της για τους Έλληνες Δικηγόρους και πελάτες. 

Ελάτε να εκπαιδευτείτε στην αξιοποίηση της, σε προσιτή τιμή και με δυνατότητα δόσεων.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Στο πρόγραμμα διδάσκεται:

  • Τι είναι η Διαμεσολάβηση (ν. 3898/2010) και πως πραγματοποιείται.
  • Είναι η Διαμεσολάβηση εργαλείο καθημερινής χρήσης και σύντομων  εισπράξεων αμοιβής για τον Έλληνα Δικηγόρο;
  • Γιατί συμφέρει το Δικηγόρο και τον πελάτη – εντολέα του να είναι αυτή το πρώτο βήμα στην αντιμετώπιση μίας ιδιωτικής διαφοράς;
  • Είναι το πιο αποτελεσματικό και οικονομικό μέσο για την απόκτηση εκτελεστού τίτλου;
  • Σε τι διαφέρει ο ρόλος του Νομικού Παραστάτη – Δικηγόρου στο δικαστήριο από τον ρόλο του στη Διαμεσολάβηση;
  • Ποια είναι τα όρια αποτελεσματικότητας της εξωδικαστικής υποστήριξης που παρέχει παραδοσιακά ο Δικηγόρος στον πελάτη του και πώς ξεπερνώνται με την αξιοποίηση της Διαμεσολάβησης;
  • Πώς ο Δικηγόρος προετοιμάζει και συμβουλεύει τον πελάτη του, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, για τη Διαμεσολάβηση;
  • Πώς συνδράμει ο Δικηγόρος τον πελάτη του αποτελεσματικά πριν από, κατά τη διάρκειά της διαδικασίας και μετά το πέρας της διαδικασίας αυτής;
  • Πώς θα χρεώσει τις υπηρεσίες του σε όλα αυτά τα στάδια;
  • Πώς συνεργάζεται αποτελεσματικά με το Διαμεσολαβητή και πως χρησιμοποιεί την παρουσία ουδέτερου τρίτου στη διαδικασία;

Αυτά και άλλα καίρια ερωτήματα απαντώνται επιστημονικά, με θεωρητικό και βιωματικό τρόπο, στα νέα 18ωρα Σεμινάρια ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ – ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ που διοργανώνει το ΑΚΚΕΔ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ σε συνεργασία με τους έμπειρους και  διεθνώς καταξιωμένους Έλληνες Δικηγόρους Διαμεσολαβητές και Εκπαιδευτές Σπύρο Αντωνέλο, Ελένη Πλέσσα και Ειρήνη Ματσούκα της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Διαμεσολαβητών “RESOLVE” (www.resolve.gr), πραγματοποιούν τακτικά Διαμεσολαβήσεις στην Ελλάδα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:

Τα σεμινάρια είναι 3ήμερα, 18ωρα, πραγματοποιούνται πλήρως στα Ελληνικά, με Ελληνικό υποστηρικτικό υλικό έντυπο και ηλεκτρονικό και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, μετά τις ώρες εργασίας. Είναι κατάλληλα για παρακολούθηση από τους συναδέλφους Δικηγόρους χωρίς διακοπή της απασχόλησης τους και γίνονται στις υπερσύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος), με άρτια οπτικοακουστική υποδομή. Ολοκληρώνονται με διαδικασία αξιολόγησης και εξατομικευμένης καθοδήγησης των συμμετεχόντων για καλύτερη κατανόηση και εμβάθυνση στο ρόλο του Νομικού Παραστάτη Δικηγόρου στη Διαμεσολάβηση.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης είναι  ανοιχτό σε κάθε Έλληνα Δικηγόρο, ανεξαρτήτως Δικηγορικού Συλλόγου εγγραφής του.

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος, στους συμμετέχοντες παρέχεται Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με το κύρος των Εκπαιδευτικών φορέων “ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” και “RESOLVE Διαμεσολαβητές Ειδικοί Εξωδικαστικής Επίλυσης”.

Το «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει ή να ματαιώσει την έναρξη κάθε Κύκλου Εκπαίδευσης Νομικών Παραστατών –  Δικηγόρων στη Διαμεσολάβηση που έχει προγραμματίσει, σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτούντων για συμμετοχή στον αντίστοιχο κύκλο είναι μικρότερος των δέκα οκτώ (18), ή σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης για οποιαδήποτε αιτία.

Η παρουσία των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης και η συμμετοχή στην διαδικασία αξιολόγησης είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης Νομικών Παραστατών – Δικηγόρων στη Διαμεσολάβηση. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης ή μη επιτυχούς συμμετοχής στην αξιολόγηση, τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ:

  • 03/03/16 3.30μμ-9.30μμ, 
  • 04/03/16 3.30μμ-9.30μμ
  • και 05/03/16 9.30πμ-3.30μμ.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Ο/η υποψήφιος/α που επιθυμεί να συμμετάσχει σε Κύκλο Εκπαίδευσης Νομικών Παραστατών – Δικηγόρων στη Διαμεσολάβηση πρέπει να:

1. Καταβάλει τα δίδακτρα που ανέρχονται στο ποσό των 420€. (Σημειώνεται ότι εφόσον η καταβολή των διδάκτρων γίνει έως την 12η Φεβρουαρίου 2016 δια καταθεσέως στην τράπεζα Πειραιώς, παρέχεται μειωμένη τιμή στο ποσό των 360 ευρώ).

είτε εφάπαξ με πίστωση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί το «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμ. Λογ/σμού: 5011-061680-764

(ΙΒΑΝ: GR79 0172 0110 0050 1106 1680 764)

είτε τμηματικά, εξοφλώντας το συνολικό ποσό των διδάκτρων σε δύο ή περισσότερες (έως και δέκα) άτοκες μηνιαίες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας οποιουδήποτε πιστωτικού ιδρύματος. Η καταβολή με τον προαναφερόμενο τρόπο πραγματοποιείται στα γραφεία του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., αρμόδια υπάλληλος κ. Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 210-3303310, e-mail info@akked.gr )

2. Υποβάλει αίτηση-υπεύθυνη δήλωση [συνημμένο αρχέιο]

είτε στα γραφεία του «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ., αρμόδια υπάλληλος κ. Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 210-3303310, e-mail info@akked.gr), ταυτόχρονα με την προσκόμιση του παραστατικού καταβολής των διδάκτρων στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», είτε ηλεκτρονικά στην παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ». Στην περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης θα πρέπει με το ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα της υποβολής να αποσταλεί, σε μορφή συνημμένου αρχείου (“attached”), το παραστατικό καταβολής των διδάκτρων στον ανωτέρω τραπεζικό λογαριασμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αιτήσεις συμμετοχής στον Κύκλο Εκπαίδευσης Δικηγόρων-Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση θα γίνονται δεκτές υπό την προϋπόθεση ότι έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα με έναν από τους παραπάνω τρόπους και μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων θέσεων (έως 18) για τον ίδιο κύκλο εκπαίδευσης, κατ’ απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Η προτεραιότητα καθορίζεται από τον χρόνο υποβολής της αίτησης, είτε στα γραφεία του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (οπότε ο χρόνος υποβολής της αίτησης προκύπτει από σχετικό πρωτόκολλο που τηρείται στη Γραμματεία του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»), είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» info@akked.gr (οπότε ο χρόνος υποβολής της Αίτησης προκύπτει από τον χρόνο λήψης από τον «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» του αντίστοιχου ηλεκτρονικού μηνύματος ο οποίος επιβεβαιώνεται από e-mail που σας αποστέλλεται αυθημερόν από την Γραμματεία του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»). Αιτήσεις που υποβάλλονται χωρίς να έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα μέχρι την έναρξη της εκπαίδευσης δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός των δεκαοκτώ (18) εκπαιδευόμενων για τον κύκλο εκπαίδευσης, επιπλέον αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές και οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται σχετικά και θα καλούνται να υποβάλουν νέα αίτηση – υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή τους σε μεταγενέστερο κύκλο εκπαίδευσης.

3. Υποβάλει στη Γραμματεία του «ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., αρμόδια υπάλληλος κ. Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 2103303310, e-mail info@akked.gr, το αργότερο μέχρι την ημερομηνία έναρξης του αντίστοιχου Κύκλου Εκπαίδευσης Νομικών Παραστατών – Δικηγόρων στη Διαμεσολάβηση, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τα οποία είναι:

α) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου, από το οποίο να προκύπτει ότι ο υποψήφιος δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα ή πλημμέλημα, που κωλύει το διορισμό του ως δικηγόρου, σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 3 του Ν. 4194/2013 – Κώδικας Περί Δικηγόρων)

β) Πιστοποιητικό Υπηρεσιακής Κατάστασης από τον οικείο Δικηγορικό Σύλλογο, από τον οποίο να προκύπτει ότι ασκεί το λειτούργημα του δικηγόρου και δεν έχει καταδικαστεί πειθαρχικά με ποινή προσωρινής ή οριστικής παύσης.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής των ανωτέρω (υπό -3-) εγγράφων στη Γραμματεία του «ΑΚΚΕΔ- ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ο υποψήφιος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αντίστοιχο Κύκλο Εκπαίδευσης Δικηγόρων-Νομικών Παραστατών στη Διαμεσολάβηση και θα του επιστρέφονται τα δίδακτρα που έχει καταβάλει.

Καλή συμμετοχή σε όλους τους ενδιαφερόμενους!

Για το Δ.Σ. του «Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος
Δικηγόρος, Σύμβουλος Δ.Σ.Α.

Αφήστε Σχόλιο