Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

To Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «Προμηθέας» ανακοινώνει διεθνές πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση εγχώριων και διεθνών διαφορών.

Ενώνονται σε μια κοινή εκπαίδευση η επίλυση των εγχώριων και των διασυνοριακών οικογενειακών διαφορών με τη συνεργασία του ADR Center και του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης. Σε ένα από τα πληρέστερα προγράμματα μετεκπαίδευσης διαμεσολαβητών, που προσφέρει υψηλή τεχνογνωσία, πρακτικές τεχνικές για την επίλυση εγχώριων υποθέσεων, διασύνδεση με το διεθνές περιβάλλον επίλυσης οικογενειακών διαφορών και διεθνή πιστοποίηση.

Επιπλέον στόχος του προγράμματος και αυτών που θα ακολουθήσουν είναι η δυνατότητα δημιουργίας ενός ελληνικού πάνελ διαμεσολαβητών που θα έχουν την κατάρτιση να χειριστούν υποθέσεις διαμεσολάβησης με αντικείμενο την  Σύμβαση της Χάγης για αστικά θέματα διεθνούς απαγωγής παιδιών (Hague Convention on the International Aspects of Child Abduction), ένα πεδίο διαφορών που αναμένεται να  αυξηθεί θεαματικά λόγω των κοινωνικών συνθηκών και της μαζικής εισροής προσφύγων στη χώρα και την περιοχή μας.

Το πρόγραμμα θα έχει lead trainers την Έλενα Κολτσάκη, την Νανά Παπαδογεωργάκη και την Denise Carter, η οποία ειδικά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα εκπαιδεύσει για 2 ημέρες (http://www.iflg.uk.com/portfolio/denise-carter-obe) η οποία είναι Head of Mediation Services του International Family Law Group LLP και έχει χειριστεί δεκάδες διεθνείς υποθέσεις οικογενειακών διαφορών τόσο εντός της Συνθήκης της Χάγης όσο και σε περιπτώσεις κρατών του αραβικού κόσμου (Ντουμπάι, Πακιστάν, Αλγερία, Ομάν κλπ)

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 1, 2 και 3 Ιουλίου 2016 και λόγω του ειδικού του αντικειμένου θα τηρηθεί σειρά απόλυτη προτεραιότητας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το www.akked.grwww.adrcenter.com  ή το  www.gmi-mediation.com

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διεθνούς Οικογενειακής Διαμεσολάβησης θα λάβουν Αναγνωρισμένο Διεθνή Τίτλο Μετεκπαίδευσης στη Διαμεσολάβηση από το διεθνή φορέα ADR Center.

Το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διεθνούς Οικογενειακής Διαμεσολάβησης απευθύνεται σε Εκπαιδευμένους ή Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές και παρέχει στους Διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές τη διαρκή κατάρτιση και επιμόρφωση που απαιτείται από το ΠΔ 123/2011.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος Όροφος, Αθήνα).

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Το ποσό των διδάκτρων ανέρχεται στα 690 €.

Ειδικά για όσους καταβάλουν τα  δίδακτρα με άμεση εξόφληση έως και την 10η Ιουνίου 2016 δια καταθέσεως στην τράπεζα Πειραιώς, παρέχεται ειδική έκπτωση και το ποσό διαμορφώνεται στα 650 Ευρώ.

Το ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει ή να ματαιώσει την έναρξη του Προγράμματος σε περίπτωση που καθίσταται αδύνατη η πραγματοποίησή του για οποιαδήποτε αιτία.

Η παρουσία των υποψηφίων καθ’ όλη τη διάρκεια του Προγράμματος Εκπαίδευσης Διεθνούς Οικογενειακής Διαμεσολάβησης είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση του. Σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης του Προγράμματος Εκπαίδευσης για λόγο που αφορά τον συμμετέχοντα, τα καταβληθέντα δίδακτρα δεν επιστρέφονται.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 Κάθε ενδιαφερόμενος/η να συμμετάσχει στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διεθνούς Οικογενειακής  Διαμεσολάβησης πρέπει να:

1.Καταβάλει τα δίδακτρα (Σημειώνεται ότι εφόσον η καταβολή των διδάκτρων γίνει έως την 10/06/2016, παρέχεται μειωμένη τιμή στο ποσό των 650 ευρώ).

είτε εφάπαξ με πίστωση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί το ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμ. Λογ/σμού: 5011-061680-764

(ΙΒΑΝ: GR79 0172 0110 0050 1106 1680 764)

είτε τμηματικά, εξοφλώντας το συνολικό ποσό των διδάκτρων σε δύο ή περισσότερες (έως και δέκα) άτοκες μηνιαίες δόσεις, μέσω πιστωτικής κάρτας οποιουδήποτε πιστωτικού ιδρύματος.

Η καταβολή με τον προαναφερόμενο τρόπο πραγματοποιείται στα γραφεία του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 π.μ. – 16:00 μ.μ., αρμόδια υπάλληλος κ. Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 210-3303310, e-mail info@akked.gr)

και

2. Υποβάλει αίτηση-υπεύθυνη δήλωση [συνημμένο αρχείο], συνοδευόμενη, εάν πρόκειται για Εκπαιδευμένο Διαμεσολαβητή/Διαμεσολαβήτρια  από το αντίγραφο του τίτλου εκπαίδευσης του/της  και εάν πρόκειται για Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή/Διαμεσολαβήτρια  από το αντίγραφο τίτλου του/της Διαπιστευμένου/ης του Υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων,

είτε στα γραφεία του  ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18, 4ος όροφος, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 08:00 π.μ. – 15:00 μ.μ., αρμόδια υπάλληλος κα Τζιώτη, πληροφορίες: τηλ. 210-3303310, e-mail info@akked.gr), ταυτόχρονα με την προσκόμιση του παραστατικού καταβολής των διδάκτρων στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» ,

είτε ηλεκτρονικά στην παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ΑΚΚΕΔ – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ». Στην περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης θα πρέπει με το ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα της υποβολής να αποσταλεί, σε μορφή συνημμένου αρχείου (“attached”), το παραστατικό καταβολής των διδάκτρων στον ανωτέρω τραπεζικό λογαριασμό.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Διεθνούς Οικογενειακής Διαμεσολάβησης θα γίνονται δεκτές υπό την προϋπόθεση ότι έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα με έναν από τους παραπάνω τρόπους.

Αιτήσεις που υποβάλλονται χωρίς να έχουν καταβληθεί τα δίδακτρα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.

Για το Δ.Σ. του Α.Κ.Κ.Ε.Δ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος
Δικηγόρος, Σύμβουλος Δ.Σ.Α.

Αφήστε Σχόλιο