Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Πρόσκληση Εγκαινίων Κέντρου Διαμεσολάβησης

Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση και το Κέντρο Διαμεσολάβησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών με χαρά σας προσκαλούν στην Εκδήλωση Εγκαινίων του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Β.Ε.Α., η οποία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Μαΐου  και ώρα 17.30,  στην έδρα του Επιμελητηρίου (Ακαδημίας 18 & Βουκουρεστίου, 4ος όροφος).

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο κύριος Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο οποίος θα εγκαινιάσει το Κέντρο και θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν επίσης, oı κ. Παύλος Ραβάνης, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο κ. Βασίλειος Αλεξανδρής, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ο κ. Σπύρος Αντωνέλος, Διεθυντής του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Β.Ε.Α., Δικηγόρος και Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η κ. Ελένη Πλέσσα, Δικηγόρος και Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και ο κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ).


Το Κέντρο Διαμεσολάβησης του Β.Ε.Α. είναι ένα πρότυπο Κέντρο εφαρμογών της Διαμεσολάβησης, το οποίο υποδέχεται και υποστηρίζει με επιτυχία την πραγματοποίηση Διαμεσολαβήσεων, σε κατάλληλα διαμορφωμένους και άρτια εξοπλισμένους χώρους του. Το Κέντρο βρίσκεται κοντά στο σταθμό μετρό Συντάγματος – 4ος όροφος κτιρίου της έδρας του Β.Ε.Α., στη συμβολή των οδών Ακαδημίας 18 και Βουκουρεστίου, Αθήνα – τηλ. 210-3680733.

Οι αίθουσες του Κέντρου διατίθενται στους Διαμεσολαβητές και Δικηγόρους-Νομικούς Παραστάτες για την πραγματοποίηση των διαμεσολαβήσεών τους έναντι προσιτής χρέωσης.

 

Συνημμένα Αρχεία

Αφήστε Σχόλιο