Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Σεμινάρια Διαμεσολάβησης του Δ.Σ.Α. στο «ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Το «Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» (Φειδίου 18 Αθήνα, 4ος όρ. – τηλ. 210.33.0.33.10) φιλοξενεί από τις 28/6/2014 τα γνωστά σε όλους δίωρα «Σεμινάρια Εισαγωγής στη Διαμεσολάβηση».

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται από τους Δικηγόρους – Διαμεσολαβητές – Εκπαιδευτές Διαμεσολαβητών – Συγγραφείς κ.κ. Σπύρο Αντωνέλο, Ελένη Πλέσσα και προσκεκλημένους συμπαρουσιαστές Διαμεσολαβητές στο Δ.Σ.Α. από τον Ιούνιο του 2011 και τα έχουν ήδη παρακολουθήσει άνω των 3.500 Δικηγόρων και Επιστημόνων στην Αθήνα και άνω των 1.500 σε 15 πόλεις της Ελλάδας.

Σκοπός τους είναι να εξοικειώσουν το κοινό τους με τρόπο επιστημονικό αλλά εύληπτο, θεωρητικό και πρακτικό, με το θεσμό της Διαμεσολάβησης, τη διαδικασία υλοποίησής της, το νομικό της πλαίσιο και τις δυνατότητες εφαρμογής και αξιοποίησής της προς όφελος των συμμετεχόντων σε αυτή.

Το επόμενο σεμινάριο θα γίνει από τον κο Σπύρο Αντωνέλο και τoυς συμπαρουσιαστές διαπιστευμένους διαμεσολαβητές κ.κ. Παναγιώτη Λάππα, Χαριτίνη Αντωνιάδου και Αγγελική Βάγια στις 11/10/2014, ημέρα Σάββατο και ώρες 11.00 πμ – 13.00 μμ στην Μεγάλη Αίθουσα του ΑΚΚΕΔ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (στην ανωτέρω διεύθυνση).

Δηλώσεις συμμετοχής με το ονοματεπώνυμό σας, ιδιότητα, τηλέφωνα και mail επικοινωνίας, γίνονται 9.30 πμ – 15.00 μμ στη Γραμματεία του ΠΡΟΜΗΘΕΑ (ανωτέρω τηλ.) ή κάθε ώρα μέσω mail με τίτλο ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο info@akked.gr

Διανέμονται Πιστοποιητικά Παρακολούθησης από το ΑΚΚΕΔ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.

Αφήστε Σχόλιο