Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Σημαντική ανακοίνωση για έρευνα του Συνδέσμου Ελλήνων Διαμεσολαβητών

Αξιότιμοι κύριοι/ κυρίες,

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαμεσολαβητών, συγκεντρώνοντας τα ζητήματα που αναφέρονται από συναδέλφους τα τελευταία έτη, σχεδίασε και διεξάγει μεγάλη έρευνα για το θεσμό της διαμεσολάβησης, μέσω ενός ερωτηματολογίου που απευθύνεται στους διαπιστευμένους διαμεσολαβητές.  Η συλλογή στοιχείων και προτάσεων από όλους τους διαμεσολαβητές είναι ιδιαίτερα σημαντική για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του θεσμού και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Ελλάδος, σας παρακαλούμε να αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας και να ενημερώσετε σχετικά τους αποφοίτους σας για την παρακάτω έρευνα. Προς διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση:

——————————————————-

Έρευνα του Συνδέσμου Ελλήνων Διαμεσολαβητών για τη διαμεσολάβηση στην Ελλάδα- Προσκαλούνται όλοι οι διαπιστευμένοι διαμεσολαβητές να συμπληρώσουν το σύντομο ερωτηματολόγιο.

Οι απαντήσεις όσων συμμετέχουν στην έρευνα είναι ανώνυμες. Μπορείτε να συμμετέχετε πατώντας εδώ: https://s.surveyplanet.com/bam8ulwh

Με την παρέλευση τριών ετών από την θέσπιση της Υποχρεωτικής Αρχικής Συνεδρίας Διαμεσολάβησης (χρονικό διάστημα στο οποίο μεσολάβησε και η πανδημία), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαμεσολαβητών διεξάγει έρευνα με σκοπό τη διαμόρφωση προτάσεων για τη βελτίωση του υπάρχοντος πλαισίου με στόχο την αποτελεσματικότερη διεξαγωγή των ΥΑΣΔ και των διαμεσολαβήσεων.

Η έρευνα απευθύνεται στους διαπιστευμένους διαμεσολαβητές στην Ελλάδα. Οι απαντήσεις όσων συμμετέχουν στην έρευνα είναι ανώνυμες και τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του ΣΕΔΙ https://www.sedi.gr/ .

———————————————————

Η ανακοίνωση βρίσκεται επίσης αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδέσμου:

https://www.sedi.gr/enhmerosh/protoboylies-syndesmoy/1043-se-ekseliksh-megalh-ereyna-toy-sedi-gia-to-thesmo-ths-diamesolabhshs

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (Σ.Ε.ΔΙ)
Τσιμισκή 7, 54625 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ: +30 2310 508383   + 30 210 3626260
E: info@sedi.gr   W: www.sedi.gr

Αφήστε Σχόλιο