Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών – “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

<?php echo do_shortcode(‘‘); ?>

GO UP

Α.Κ.Κ.Ε.Δ. – «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

INADR MEDIATION TOURNAMENT, ATHENS, MAY 17-18. – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αγαπητοί εκπαιδευθέντες του ΑΚΚΕΔ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

Ο διεθνής φορέας International Academy of Dispute Resolution των Η.Π.Α. (INADR) με τη συνδρομή του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαμεσολάβησης (Greek Mediation Institute) διοργανώνουν στις 14-17 Μαΐου 2016  για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Διεθνή Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης Φοιτητών στον οποίο θα συμμετέχουν ομάδες, ειδικοί της διαμεσολάβησης, ακαδημαϊκοί και διαγωνιζόμενοι από 15 χώρες του κόσμου εκπροσωπώντας ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια και ακαδημαϊκά ιδρύματα. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η Δρ. Έλενα Κολτσάκη, διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια και εκπαιδεύτρια του ΑΚΚΕΔ – Προμηθέας.
Το Αθηναϊκό Κέντρο Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Διαμεσολαβητών – Προμηθέας σε συνεννόηση με το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαμεσολάβησης παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους εκπαιδευμένους του, εφόσον το επιθυμούν, να παρευρεθούν στο διαγωνισμό και να παρακολουθήσουν μία τουλάχιστον διαμεσολάβηση του διαγωνιστικού μέρους ως παρατηρητές.
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δυο μέρη:  την εκπαίδευση όλων των φοιτητών στην έννοια και τις τεχνικές της διαμεσολάβησης από ειδικούς διαμεσολαβητές και τον διαγωνισμό, στον οποίο οι ομάδες θα κληθούν να χειριστούν υποθέσεις ξεκινώντας από τους προκριματικούς γύρους μέχρι τον μεγάλο τελικό της 17ης Μαΐου.
Ο Διεθνής διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ALBA Graduate Business School (training of students) και του American College of Greece – DΕREE (Competition of students), θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και θα έχει διεθνή δημοσιότητα.
Όσοι ενδιαφέρεστε παρακαλείστε να επικοινωνήσετε το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 12 Μαϊου ώρα 3μμ με email με την κα. Νερίνα Τούμπουρου στο nerinatoumpourou@yahoo.gr με κοινοποίηση στο info@gmi-mediation.com (κιν. 6937656093 09.00-12.00) προκειμένου να δηλώσετε την ώρα και την ημέρα που επιθυμείτε να παρευρεθείτε παρέχοντας ταυτόχρονα το email σας και ένα τηλέφωνo επικοινωνίας.  Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
ΜΕΡΟΣ : AMERICAN COLLEGE OF GREECE- DEREE (Αγία Παρασκευή)

 

Δευτέρα 16/05 11.00 – 14.00
Δευτέρα 16/05 15.00 – 18.00
Τρίτη 17/05 09.00 – 12.00
Τρίτη 17/05 13.00 – 16.00

 

 

Επίσης για όσους από εσάς διαθέτετε την εμπειρία και επιθυμείτε να συμμετάσχετε ως κριτές στο διαγωνισμό μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον υποβάλλοντας την αίτησή σας ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο http://www.inadr.org/volunteer-as-a-judge/.

Το ΑΚΚΕΔ-Προμηθέας στηρίζει με κάθε τρόπο όλες τις πρωτοβουλίες που προάγουν το θεσμό της διαμεσολάβησης και ελπίζουμε με τη συμμετοχή σας στο Διεθνή αυτό Διαγωνισμό Φοιτητών που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να αποκτήσετε μια ακόμη σπουδαία εκπαιδευτική και πρακτική εμπειρία.

Με εκτίμηση,

 

                                                          Ο Πρόεδρος 

                                              Μιχάλης Κ. Καλαντζόπουλος

Αφήστε Σχόλιο